Den krossade semestern räddades av en bil och nya kalsonger! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Den krossade semestern räddades av en bil och nya kalsonger!

Som ni vet så har jag och Johan precis köpt en ny lägenhet och hur fantastiskt det än känns så medförde det en hel del konsekvenser. Redan under kryssningen planerade vi vår sommar och hade i stor sett bokat en resa till juli. Nu när vi köpte en lägenhet så blev det ett helt annat läge med fix och trix inför styling och visning så därför spenderas sommaren här hemma istället. Resan får vänta till hösten.

I morse var jag och sprang med Clarion Sign och efter det jobbade jag ett par timmar. Runt 13 packade vi in oss i bilen och styrde mot Taxinge slott tillsammans med Robert och Peter. Väl framme möttes vi av en kö och det var bara att snällt vänta och det var det värt.

<reklam> Jag har märkt en sak nu under sommaren när jag kört mycket bil och det är att många kalsonger skaver när du sitter för länge i samma position. Men nu sedan jag börjat använda >>MyPakage<< med den patenterade nyckelhålsteknologin så är problemet borttrollat. Kalsongerna har en liten ficka framtill där du lugnt och tryggt kan lämna dina ädla kroppsdelar vilket ger en silkeslen känsla. Alla killar som någon gång klagat på kalsonger som skaver, klämmer eller kliar bort klicka >>här<< och jag lovar att ni aldrig kommer ångra detta. MyPakage har 100 %-nöjd garanti så det finns inget att förlora.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.