Bästa kalsongerna på marknaden!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Bästa kalsongerna på marknaden!!

<reklam> Den här veckan är vi hos mamma och pappa för att Johan ska få öva på sitt golfande. Pappa har sagt att han vill att ska ner till 36 i handikapp innan årets slut och han är fast besluten att anta utmaningen. Om han klarar det så väntar det en speciell överraskning så han är väldigt hetsig nu. Det här kommer bli svettiga dagar.

Kalsongerna jag bär på bilderna kommer från >>MyPakage<< som är ett magiskt märke som erbjuder perfekt komfort i och med deras patenterade KeyHole Comfort Technology som är ett tredimensionellt hål på insidan som skapar både stöd och en känsla av frihet. Materialen absorberar fukt på ett grymt sätt och modellerna passar alla kroppar. Det här borde alla killar testa, se alla modeller >>här<<.

Psst, det här kan vara den perfekta presenten till någon ni bryr er extra mycket om!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.