Bästa tandblekningen i Stockholm!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Bästa tandblekningen i Stockholm!!

<reklam> Imorse ringde klockan strax efter 9.00 för idag hade jag bokat tid hos >>Lifetime Clinic<< i Kista för en >>tandblekning<<. Senast jag gjorde det var för drygt två år sedan så nu var det verkligen på tiden. I och med att jag dricker en hel del kaffe så drar jag lätt på mig fläckar och ojämnheter, ett och annat glas rödvin kan också ha bidragit.

Hos Lifestime Clinic använder man Smile24 som är en effektiv plasmateknologi som tar cirka en timma och ger fantastiska resultat. I snitt kan du räkna med att du får upp till fem till sju nyanser vitare tänder redan efter första behandlingen. Det rekommenderas att du följer upp med ytterligare en behandling efter sex till åtta månader. Hur länge dina tänder hålls vita beror såklart på vad du stoppar i munnen, undvik kaffe, tobak och starkt färgade livsmedel så håller resultatet i sig bättre.

Så här såg jag ut när det var dags att börja

Det är lite speciellt att ha en lampa i munnen i en hel timma, men det går bra. Jag låg och nynnade lite för mig själv på gamla Disneylåtar.

Det slutliga resultatet syns först efter sju dagar men redan direkt efter behandlingen tycker jag att det syntes viss skillnad. Jag kan varmt rekommendera den här behandlingen som är väldigt skonsam för tänderna. Många kan uppleva ilningar i samband med och efter blekning men det här kändes absolut ingenting. Besök >>hemsidan<< för att boka en kostnadsfri konsultation. Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.