Hej då podden, det var så kul så länge det varade! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Hej då podden, det var så kul så länge det varade!

Hej vänner! Jag har under de senaste dagarna funderar en hel del över den här med poddar, både min egen och andras. I min spellista ligger närmare 20 stycken som jag lyssnar på slaviskt men det här måste jag nu få ett slut på.

Under förmiddagens löpning började jag lyssna på ett avsnitt av en podd jag prenumererat på ett tag och kände direkt att det var dags att kapa den då den inte längre utvecklas i min riktning. Att driva en podd handlar likt alla andra medier om att underhålla och roa. Om du inte engagerar dig på rätt sätt kommer dina följare försvinna, du måste förtjäna deras lojalitet och uppmärksamhet. Nu väljer jag att radera en handfull och detta gör jag trots att det rör sig om vänner och bekanta. Min tid är för dyrbar för att jag ska kunna lyssna bara för att stötta och det vill jag inte heller att ni ska göra på >>Vilodagen<<. Lyssna bara på det som inspirerar och roar er. Jag och Robert jobbar hela tiden med strategier för att få Vilodagen att vara aktuell och utbildande. Just nu har vi ett koncept där vi trendspanar varje vecka och det har visat sig mycket uppskattat bland lyssnarna.

Veckans avsnitt gästas av underbara Hanna Friberg, kanske mest känd som Hannalicious, som pratar om sitt liv som influencer. Har ni önskemål eller kritik så framför den gärna så både jag och Robert vet vad ni gillar och inte. Mejla oss på vilodagspodden@gmail.com så satsar vi tillsammans vidare. Om bara några veckor firar vi ett år och det kommer bli en riktig fest! Klicka på bilden för att höra avsnittet.

Ha en fin söndag…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.