Gibraltar, mixen mellan England och Spanien! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Gibraltar, mixen mellan England och Spanien!

Vi tuffar vidare och idag stod Gibraltar på schemat och det tyckte jag var ett av de mest spännande stoppen för jag hade inte riktigt några förväntningar. Landet tillhör England men du märker direkt mixen med Spanien vilket är fascinerande. Vi tog en promenad in till staden och började utforska bit för bit.


Värmen är enorm och jag tror det här är vår varmaste dag. Det är helt sjukt egentligen att vi på åtta dagar inte upplevt annat än sol och värme trots alla städer vi passerat. Nu ligger vi vid poolen och pustar ut. Senare ikväll väntar en middag på en speciell restaurang som heter Blue som ska vara väldigt bra. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.