Stoppet i Málaga blev inte som vi tänkte oss – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Stoppet i Málaga blev inte som vi tänkte oss

Under våra spanska stopp bestämde vi att Johan skulle ta lead i och med att jag aldrig varit på fastlandet. Imorse beslöt han sig för att ta en lång sovmorgon så vi kom inte av fartyget förrän strax efter 11.00 vilket medförde att några av våra planer gick i krasch på grund av tidsbrist. Vi beslöt oss istället för att promenera längs gator och torg och började med att leta efter ett bra lunchställe. I och med att det är söndag blev det svårare än vi trodde och stället vi hamnade på var knappast något att skriva hem om. 


När vi efter några timmar gav upp och vände mot båten hittade vi några mysiga butiken vid hamnen och Johan shoppade loss. Vanligtvis är det jag som handlar mest men idag var det omvända roller.

Nu ligger vi vid poolen och väntar på att vi ska lätta ankar och åka vidare. Hoppas ni har det bra hemma och inte lider av söndagsångest. Jag kan varmt rekommendera veckans avsnitt av >>Vilodagen<< som är ett frågeavsnitt. Trevlig söndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.