Vi gav oss ut på klockjakt i ett soligt Nice! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vi gav oss ut på klockjakt i ett soligt Nice!

Imorse kom vi till Nice och möttes återigen av sol och underbart blå himmel. Efter frukosten klev vi av fartyget och på en mindre båt som tog oss in till hamnen. Där tog vi en buss in till själva staden och började strosade runt på gatorna. Vi var här förra året så vi hittade rätt bra och valde att fokusera på godbitarna vi uppskattade senast. Jag är just nu på jakt efter en klocka så vi spenderade en hel del tid i olika butiker för att se om något skulle falla i smaken. Tyvärr så blev det inget köp idag men imorgon kommer vi till Barcelona och där har jag hört att shoppingen ska vara riktigt bra. Om jag inte hittar någon klocka kanske jag tröstar mig med en ny väska.Nu är Johan på gymmet och jag ska passa på att yoga på vår balkong och titta på solnedgången. Senare väntar en middag som jag även idag har varit med och planerat. 

Ni vet väl att ni får 10 % rabatt när ni bokar en kryssning med Royal Caribbean eller Celebrity Cruises om ni anger VALENCIA10. Rabatten gäller om ni bokar via telefon 0200 88 01 55 och på alla bokningar fram till 30 juni. Jag rekommenderar er som funderar att slå till nu, kryssningar är det nya heta!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.