Kryssning är mitt nya bästa! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Kryssning är mitt nya bästa!

Igår klev Johan och jag ombord på Celebrity Reflection som ska ta oss på en 12 dagar lång tur i Medelhavet med start i Rom. Nu kan det tyckas att vi rest en del på sistone men det är ändå något speciellt med att kryssa, en härlig mix av äventyr och lata dagar. Tänk dig själv att välja om du vill sola hela dagen eller hoppa i land och besöka en ny spännande stad. Imorse gled vi in i La Spezia och då passade vi på att utforska gator och torg och hade en supermysig dag. På efteriddagen åkte vi tillbaka till fartyget för att bara lata oss vid poolen.

Nu väntar snart en god middag som vi bokade redan igår, personalen bad oss komma tillbaka (vi åt där även igår) för att de ville ge mig en toppenupplevelse och möta alla mina svårigheter och allergier. Jag fick vara med och sätta ihop en egen meny för bara mig och de beställde nya råvarorna imorse när vi kom i hamn. Det skall bli spännande men jag är egentligen inte orolig, servicen ombord är enastående.

Hoppas ni får en fin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. johnvalencia
      John Valencia

      Harmony var underbart och på många sätt minst lika lyxigt som denna. Skulle så gärna boka den igen. ⭐️