Min galna packlista inför kryssningen med Celebrity Cruises – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Min galna packlista inför kryssningen med Celebrity Cruises

<reklam> Om en dryg vecka så åker Johan och jag på vår efterlängtade kryssning med Celebrity Cruises som börjar i Rom. Eftersom vi ska vara borta i 12 dagar så är packningen något jag oroar mig för. Jag tänkte här dela med mig av min packlista så får vi se vad ni tycker.

För er som är sugna på att segla iväg så får ni 10 % rabatt på alla kryssningar hos >>Royal Caribbean<< och >>Celebrity Cruises<< med koden VALENCIA10. Koden är giltig från idag 20 maj till 30 juni och jag kan varmt rekommendera att ni kikar in på hemsidan för att läsa mer. Dock gäller koden endast när du bokar via RC’s bokningsavdelning på telefon 0200 880155. Att kryssa har fått oförtjänt märkligt rykte, i mina ögon är det perfekt avkoppling och ett sätt att uppleva fler än ett resmål på en resa utan att behöva släpa runt på bagage och byta hotell. Tur är väl det med tanke på min packlista:

Digital utrustning:

 • Kamera för att kunna både fota och filma
 • Dator
 • iPad Mini (för att kunna läsa alla mina favoritmagasin i >>Readly<<
 • iPhone
 • Trådlösa lurar för löpning som jag hoppas hinna med
 • Laddare (en till varje enhet tyvärr)

Kläder, skor, väskor:

 • 5 par shorts
 • 5 par byxor
 • 3 par jeans
 • 4 par badbyxor
 • 7 kortärmade skjortor
 • 8 långärmade skjortor
 • 6 tröjor
 • 2 jackor
 • 6 par skor varav ett par för löpning
 • 8 uppsättningar med träningskläder
 • 2 resväskor
 • 1 handbagage
 • 1 ryggsäck
 • 6 mindre väskor

I necessären:

 • 2 ansiktskrämer med SPF 30
 • 1 serum
 • 1 ögonkräm
 • 1 ansiktsrengöring
 • 1 parfym (specialgjord för mig)
 • 1 saltvattenspray
 • 1 hårvax
 • 1 solkräm SPF 30
 • 3 body lotions
 • 1 body spray
 • 6 olika cerat

Nu ska jag fortsätta rota runt i garderoben för att se om jag glömt något. Ha en fin helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.