Se alla bilderna från gårdagens event hos Wink!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Se alla bilderna från gårdagens event hos Wink!!

Igår bjöd Lifestyle in till ett härligt shoppingevent hos Wink i Sturegallerian tillsammans med October Stockholm och Rôka Stone Wear. Ambassadörerna Foki, Dessie och Isabella var på plats och hade fullt upp under kvällen.

Sedan en tid tillbaka har Lifestyle Store bytt koncept och nu håller vi till på lite olika ställen under namnet Lifestyle Shop-in-Shop. För er som gillar mingel och fester rekommenderar jag att ni följer oss på Instagram >>klicka här<< för att få information och inbjudningar.

Här ser ni bilder från kvällen och alla är tagna av vår underbara redaktör och fotograf Jenny Gunnarson.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.