Vi bråkar om reklam i sociala medier! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vi bråkar om reklam i sociala medier!

I veckans avsnitt av >>Vilodagen<< pratar Robert och jag om den nya valutan som kommit fram i och med sociala medier, det vill säga data. Vi är överens om att det går mycket bra att betala för sig genom uppdateringar och digital synlighet istället för med kronor och ören. När vi senare kommer in på hur detta ska presenteras alternativt märkas ut visar det sig att vi tycker lite olika.

För några månader sedan spelade vi in ett avsnitt hos Reklamombudsmannen för att reda ut vad som gäller och vilka riktlinjer de förespråkar vid just reklam. Robert tycker inte att märkningen behöver vara så tydlig eller ens finnas alls, medan jag väljer den mer korrekta och tydliga linjen. Jag vet inte vad ni tycker men enligt mig är det viktigt att ni som följer mig får en ärlig och rättvis bild av vad i mina kanaler som är reklam och vad som går under ‘kommersiell nytta’.

Lyssna gärna på avsnittet och fundera kring vad du tycker. Ni hittar Vilodagen om ni klickar på bilden nedan eller där ni vanligtvis lyssnar på poddar. Trevlig söndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.