Vill ni ha erbjudanden och rabatter? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vill ni ha erbjudanden och rabatter?

Som bloggare får jag ofta förfrågningar från olika företag som vill nå er, mina läsare. Oftast vill de ge er rabatter eller erbjudanden och självklart är syftet att ni ska köpa just deras produkt framför konkurrenternas. Därför undrar jag nu om ni som läser bloggen (eller följer mig på >>Instagram<<) vill få erbjudanden och rabatter för om jag ska lägga upp något så vill jag att ni ska tycka att det är roligt.

Vi kan ta ett exempel, på söndag ska jag åka helikopter över Stockholm och spela in en film som jag kommer posta i mina kanaler. Med detta kommer en rabatt som ger er möjligheten att testa samma upplevelse till ett bättre pris. Kanske vill ni ge bort det i present till någon som ni tycker mycket om eller till någon som är höjdrädd och förtjänar ett spratt. Oavsett vill jag fråga er nu hur ni känner så den här kanalen blir så bra för er som möjligt.

Ha en underbar fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.