Min diet gör att folk tar avstånd från mig – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Min diet gör att folk tar avstånd från mig

Som många av er vet kostar det att leva ett gott liv och då menar jag inte bara i kronor och ören. Att resa och njuta gör också sitt för kroppen och inte på något positivt sätt. Johan, Alexander och jag slöt en pakt i Bodrum att när vi kommer hem skulle vi ändra vår kost så den ger oss näring och inte bara kortsiktigt nöje.

Idag har vi kommit till dag fyra och vi är alla på lite olika nivåer men den gemensamma nämnaren är att vi stöttar varandra fullt ut. Det är rätta svårt att gå på en diet eller kosthållning som exkluderar goda saker som det bjuds i tid och otid. Vissa av mina bekanta tar till och med avstånd när jag väljer att under en period inte dricka alkohol för det anses som den sociala pesten att ta ett alkoholfritt alternativ. Troligen blir människor stressade och mår dåligt av att vissa (läs jag) väljer att bry sig om hur de mår på lång sikt och inte bara att ha kul för stunden. Vad tror ni om mitt resonemang? Brukar ni falla för grupptrycket?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.