Johan och jag är så sjukt olika – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Johan och jag är så sjukt olika

Hej på er,

Ni som känner mig och Johan vet att man får leta länge efter två människor som är mer olika varandra är vi två. I ett förhållande kan det vara bra att komplettera varandra och det gör vi sannerligen. I vår vardag arbetar vi båda på Lifestyle Publishing, dock sitter vi i skilda rum och tur är nog det för när vi väl kommer hem gör vi det mesta tillsammans. Det finns ett litet undantag och det är mina löprundor som han vägrar att haka på.

Just nu sitter jag och gör klart alla detaljer kring vår kommande resa som går till havs med >>Celebrity Cruises<< och vi lättar ankar redan om drygt två veckor. Jag vet att Johan inte tänker på saker så som att pausa posten eller boka transfers och han kollar inte giltighetstiden på sitt pass (det har vi fått erfara en gång i juli 2015). Nu är detta inget inlägg för att klaga på att han inte har koll utan tvärtom för att hylla honom för hans styrkor. Utan Johan hade jag nämligen aldrig stått där jag står i dag i livet, vare sig privat eller yrkesmässigt. Han har fått hela mig att komma till nästa nivå då han ständigt pushar mina gränser och hjälper mig att utvecklas. Han fick mig att starta min egen verksamhet och bli konsult, något jag aldrig skulle vågat innan jag träffade honom. Han ser också till att alltid “dra in mig” i alla hans projekt och ser mig som en naturlig del i allt han tar sig an.

Vårt förhållande är en resa som pågått i snart tre år. Jag ser hur vi mer och mer växer ihop till en enhet. Även om jag har ett stort behov av egentid och egna små projekt så finns det inget bättre är att veta att varje morgon när jag vaknar är han där och varje kväll när jag somnar samma sak. Tryggheten vi har är styrkan i kärleken och hans kreativitet gör att ingen dag är den andra lik!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sakina

    Ni är så kära tillsammans. Ni passar så fint i hopp. Så fint att ni kan komplettera varandra så bra…all lycka å kärlek till er. Ta väl hand om varandra.