Efter 16 minuter fattade jag vem som bestämde (!!) – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Efter 16 minuter fattade jag vem som bestämde (!!)

Imorse var det åter dags för löpning med >>Clarion Sign<<. Robert och jag var vid gott mod och på startlinjen så kände vi oss båda starka trots det tråkiga och kalla vädret. Idag var vi sex stycken tappra som gav oss iväg på vår sedvanliga runda. Efter knappt halva sträcken seglade Robert ifrån oss andra och det gick oförskämt lätt för honom. Jag valde efter en stund att ta upp jakten på honom för att visa att gammal är äldst. Vad jag inte såg var att Rachid följde efter mig och när jag stannade till hos Robert så drog han vidare och manade på oss att haka på. Jag tänkte att jag ger det väl en chans och tryckte till. Rachid är gammal mästare av rang med många fina prestationer på sitt CV så det var med nöd och näppe jag lyckades hålla hans rygg och i höjd med Stadshuset bad jag om nåd. Jag har nog aldrig sprungit så snabbt som i dag och trots att jag trodde att jag inte orkade så höll jag hela vägen in i mål. Det är nog så här jag behöva utmanas för att utveckla min löpning och att våga höja tempot redan tidigt.

<reklam> Nu sitter jag här på kontoret och är fortfarande helt slut. Så fort jag kommer hem ska jag slänga mig på sängen med min iPad och läsa något magasin i >>Readly<<. Ni vet väl att de just nu bjuder er på en gratismånad. Väl värt att testa, ni har massor att vinna på att läsa era favoriter digitalt. Trevlig kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.