Ordning och reda (men inga) pengar på fredag – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Ordning och reda (men inga) pengar på fredag

Som många i min närhet vet så är jag en kille som gillar ordning och reda. På min nya arbetsplats så har det kommit att bli ett stående skämt att jag mer inrutad och strukturerad än ett excelark, men jag tar det bara som en komplimang. Det som kan vara svårt för andra kommer helt naturligt för mig och jag minns hur jag redan som liten alltid önskade mig kollegieblock och pennor när jag fyllde år för att kunna skriva listor över saker och ting.

I uppdraget som jag har för Lifestyle med vårt nystartade showroom så jobbar jag mycket själv och styr och ställer över mina egna bitar, vilket passar mig hur bra som helst. I och med att jag har eget företag så måste jag fortsätta kämpa med ordning och reda…annars blir det inga pengar på fredag!

IMG_6675

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.