Att dela sitt hjärta med fler än en – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Att dela sitt hjärta med fler än en

I dag är det som bekant alla hjärtans dag, en av de största kommersiella dagarna vi har under ett kalenderår. Jag som alltid varit en kille som älskar att fira, oavsett ändamål, kommer såklart uppmärksamma även denna dag. Dock vill jag i år gå lite bredare och sända en varm tanke till alla de som jag bryr mig väldigt mycket om som finns runt omkring mig.

Tidigt imorse fick jag och Johan ett bud med en otroligt fin bukett blommor från mina föräldrar. Trots att jag är utflugen ur boet sedan länge så slutar dessa gullisar aldrig att uppvakta mig. Jag och min bror Carl kommer alltid vara deras söner och finnas i deras hjärtan.

Jag skulle nu vilja tillägna den här dagen, 14 februari, till alla själar som mitt hjärta klappar för. Ni vet vilka ni är och ni betyder så enormt mycket att jag inte kan beskriva det i ord. En extra kärleksfull hälsning till mamma och pappa för att ni alltid visat mig vägen i livet även om jag ibland gått åt andra hållet – ni är bäst!

IMG_6742

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.