Naturligt och ekologiskt från Loelle – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Naturligt och ekologiskt från Loelle

Skärmavbild 2017-02-09 kl. 20.07.17

Här om dagen var jag och Johan inbjudna till “Hemma hos Loelle” tillsammans med EM Event. På plats fanns Sara Nomberg som tillsammans med Loelle tagit fram en serie fantastiska produkter innehållande naturliga ekologiska råvaror.

Serien består av tre underbara produkter bestående av kaktusfikonfröolja som kommer från växten kaktusfikon. Oljan kallpressas för att bevara de näringsrika ämnena och detta görs av ett kvinnokooperativ i Marocko. Att köpa underbara produkter och på samma gång bidra till kvinnors framfart i landet känns mycket fint och helt i linje med mina värderingar.

Självklart fick vi möjligheten att testa produkterna och jag måste säga att serumet är min favorit för det kändes så mjukt och fuktigt mot huden och jag som redan är oljig kan bli lite feg med att använda för feta produkter. Mitt hår som är permanentat sedan en tid behöver däremot all näring det kan få och där kommer jag ösa på lite mer. Du kan läsa mer om alla produkter >>här<<.

IMG_7784 IMG_7786 IMG_7805 IMG_7808 IMG_7798

Alltid lika glada och trevliga Marie och Emma, här med lilla Molly

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.