Plan International förändrade mitt liv! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Plan International förändrade mitt liv!

Imorse 9.30 ringde min telefon och ett nummer jag inte kände igen dök upp i displayen, det visade sig vara insamlingschefen på >>Plan International Sverige<<, tillika min föredetta chef. Han ville snabbt ställa några frågor som behövdes och önska mig lycka till på nya jobbet.

Hösten 2012 blev jag anställd hos Plan efter att i drygt två år varit en av deras volontärer och då de sista månaderna på heltid. Min tanke var aldrig att jag skulle stanna särskilt länge men när jag igår lämnade in mina nycklar kunde jag se tillbaka på dryga fyra år i lokalerna i Hammarby Sjöstad.

När jag kom till Plan var jag en rätt naiv kille som fortfarande inte hade riktig koll på vad jag ville göra med mitt liv. Jag hade precis slutat på HUGO BOSS där jag jobbat som butikschef under ett antal år men bytte efter det helt bana för att plötsligt bli en del av Plans arbete med syfte att stärka barns rättigheter runt om i världen. Min uppgift var att samla in och koordinera medel från företag vilket jag inte hade någon erfarenhet av sedan tidigare, men det visade sig gå rätt bra ändå.

Åren kom och gick och jag blev kvar som anställd och senare konsult då mina sociala medier pockade på min uppmärksamhet och jag inte längre “hann med” att jobba heltid. Mot slutet fick jag kämpa väldigt hårt för att hinna med att ens ta mig ut till  kontoret vilket fick mig att inse att jag måste fatta ett beslut – jag valde att kasta in handduken och lämna vad som varit en lång och utbildande resa.

Från och med nu kommer jag helt och fullt att ägna mig åt mitt eget företag och de uppdrag jag har genom det. Fokus kommer bli Lifestyle och mina sociala medier samt några andra än så länge hemliga projekt. Plan kommer alltid finnas med mig i det jag gör och jag kommer sakna arbetet och alla underbara människor jag kommit i kontakt med. Till er som är sugna på att bidra till arbetet med barns rättigheter men inte vet vilket organisation som bäst förvaltar ert bidrag – välj Plan!

Skärmavbild 2017-02-10 kl. 10.47.52

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.