En kärleksgåva från mig och Readly – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

En kärleksgåva från mig och Readly

Vänner, på tisdag är det alla hjärtans dag och jag och Readly vill ge er en liten present. Om du klickar >>här<< så får du två veckors gratis läsning av drygt 2 000 titlar. Ni som hänger här stadigt såg att jag bloggade om appen här om dagen och rekommenderade den för er som gillar att resa och inte orkar släpa runt alla favoritmagasin. Om inte det räcker som anledning så sparar ni väldigt mycket på miljön genom att läsa åtminstone vissa av era favoriter i appen. Bra va?

Skärmavbild 2017-02-10 kl. 11.52.59

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.