Träna inte med smutsigt ansikte! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Träna inte med smutsigt ansikte!

Många av mina vänner som tränar mycket klagar på att de har dålig hy och skyller det på träningen vilket jag inte alls tror är problemet. Däremot så är det så att när du tränar så svettas du och om du inte rengjort huden innan så blandas svett och smuts vilket inte är någon bra kombination, börja därför alltid med att tvätta av ansiktet lite snabbt.

Efter träningen när du har duschat (och tvättat dig igen) är det viktigt att du smörjer in ansiktet med en bra fuktkräm så du inte torkar ut huden. När huden är torr ökar talgproduktionen och du kan uppleva den fet och oren igen. Jag skulle också rekommendera både ansiktsvatten, serum och ögonkräm men gör det inte krångligare än du orkar med.

Jag använder mig av Codage för de flesta stegen i min hudvårdsrutin och här nere kan ni se en film på hur jag tar hand om mitt ansikte – både morgon och kväll.

IMG_7561

https://www.youtube.com/watch?v=s4wQM5hKGUs

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.