Hur mycket kostade alla mina skor? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Hur mycket kostade alla mina skor?

inspiration-walk-in-closet-with-added-shoes-racks-1024x681

För en tid sedan läste jag i en brittisk tidning att snittvärdet på en kvinnas skogarderob är £3600 vilket är närmare 40 000 kronor. Om vi då tänker oss att kvinnor i snitt har 20 par skor så skulle de då 2 000 kronor styck vilket jag tycker låter mycket för en vanlig konsument. Bara för att bevisa min teori kollade jag hur många par skor jag har och det landade på 47 par (många fortfarande kvar i sina lådor oanvända) och mitt snittpris landade på 2 350 kronor ungefär. Hur många par skor har du som läser detta och vad tror du om undersökningen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.