Julmingel hos Paul Mitchell – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Julmingel hos Paul Mitchell

Igår var Johan och jag inbjudna till ett mysigt mingel hos Paul Mitchell i Hammarby Sjöstad av EM Event. Eftersom mitt kontor ligger precis runt hörnet så passade det perfekt att smita ner och träffa lite trevliga människor. Under kvällen bjöds vi på massa godsaker och glögg. Som om inte det vore nog fick vi fina stylingtips av Tess Niva som är creative director för Paul Mitchell Sweden. Johan tog det hela ett steg längre och färgade håret blå-grönt. Se hans förvandling och mycket mer i filmen här nere…

Tusen tack för en superkväll!

Skärmavbild 2016-12-14 kl. 13.09.49

https://youtu.be/3X92LglJkcg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.