Årets finaste julevent hos Clarion Sign – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Årets finaste julevent hos Clarion Sign

I söndags var jag, Johan och Peter hos Clarion Sign vid Norra Bantorget för att vara en del av ‘årets finaste julevent’ tillsammans med Stockholm Stadsmission och Unga station. Vi var omkring 300 personer där som alla hade med sig julklappar till de barn och unga vars föräldrar inte har råd att ge dem den jul de förtjänar.

Jag fick nyss ett mejl från hotellet som stolt berättade att vi tillsamens samlat in klappar till ett värde av 32 470 kronor, en summa som Clarion Sign matchar och lämnar över till jul. För mig som jobbar med bistånd i andra delar av världen kändes det otroligt skönt och viktigt att få vara med och jobba på hemmaplan också.

Skärmavbild 2016-11-30 kl. 12.55.22 Skärmavbild 2016-11-30 kl. 12.54.52 Skärmavbild 2016-11-30 kl. 12.55.03

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.