Årets nätängel med mySafety och Nyheter24 – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Årets nätängel med mySafety och Nyheter24

nohate_desk

I går var Johan och jag på galan för Årets nätängel 2016 som är en otroligt viktig tillställning. Priset som delas ut av försäkringsbolaget mySafety och Nyheter24 Gruppen är ett av de finaste man kan vinna i dag. Näthat är ett virus som tar allt större plats i vårt samhälle, tillsammans måste vi enas och möta hatet!

Det var fyra nominerade för kvällen och efter att juryn sagt sitt stod Ulric Jansson som vinnare efter hans otroliga insats för en ung kille vid namn Gustav som blev mobbad i skolan. >>Läs mer här<< Enligt mig är Ulric en otroligt värdig vinnare och jag önskar att fler vågade ta tag i problemen när vi ser dem.

IMG_6924 IMG_6911 IMG_6907 IMG_6908 IMG_6921 IMG_6923 IMG_6922 IMG_6926 IMG_6938 IMG_6949 IMG_6952

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.